Turul Állatorvosi Rendelő és Patika

1 falat, 12 hét védelem

Végre Magyarországra is megérkezett a Bravecto rágótabletta!

image2994

A Bravecto rágótabletta új, innovatív termék a bolhák és kullancsok elleni védelem területén.  Biztonságos, hatékony, könnyen alkalmazható. A hagyományos védekezési módokkal szemben – samponok, porok, spray-k, nyakörvek, cseppentők – használata jóval egyszerűbb, mivel az ízesített falatkát, szívesen elfogyasztja kutyája.

Kiemelkedő tulajdonsága, hogy hatása háromszor hosszabb ideig tarthat a megszokott termékekkel ellentétben, megelőzve a nem kívánatos, súlyos betegségeket, mint a Lyme-kór vagy a Babéziózis. A beadástól számítva 8-12 óra múlva megkezdi a kullancsok és bolhák elpusztítását, illetve 3 hónapon keresztül folyamatos védelmet biztosít.

Nyugodtan adható vemhes vagy szoptató szukáknak és 8 hetes kölyökkutyáknak is. Azonban felnőtt kutyák esetén el kell érni a 2 kg-ot, a kölyökkutyák esetében 2-3,5 kg-os testsúlyt meg kell haladni. A Bravecto rágótabletta semmilyen más készítmény hatását nem befolyásolja, tehát bármikor veszélytelenül alkalmazható.

A termék szerkezetéből adódóan kedvence bőrére nem kerül kémiai anyag, következésképpen biztonsággal alkalmazható egyéb háziállatok és kisgyermek közelében. Továbbá fürdetés, megázás, úsztatás esetén is teljes mértékben kifejti hatását a kullancsok, bolhák ellen.

Kutyája és családja egészségének érdekében kérje állatpatikánkban és állatorvosi rendelőnkben!